Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Во Албанија oсма жртва од коронавирусот


Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 537.331 лице се заразени со новиот ко...


Изолацијата, воведена како мерка за ширење на епидемијата на коронавирус, предизвика зголемување ...


Грчките власти, доцна синоќа забележаа чекори за празнење на импровизираниот камп кај Кастањес, п...


Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купа...


Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од...


Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти з...


Во Италија е регистрирано нагло опаѓање на криминалот од воведувањето на карантински мерки за огр...


Бројот на лица за кои е потврдено дека се заразени со новиот коронавирус во Германија надмина 42....


Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на ...