Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Стапката на невработеност во Еврозоната се зголеми на 7,4 проценти


Во заедничка акција на полицијата на Колумбија и САД запленети се 7,5 тони кокаин во вредност од ...


Потенцијалната вакцина за новиот коронавирус, што ја разви кинеската фирма „Синовак“ ...


Опозиција во Словенија бара оставка од целата Влада на Јанез Јанша, откако од функцијата се повле...


Во следните шест месеци претседателствувањето на Германија со Европската Унија првенствено ќе бид...


Грција денеска ги отвора регионалните аеродроми, дел од копнените гранични премини и дел од прист...


Советот на ЕУ ја усвои препораката за укинување на привремените ограничувања за патување во ЕУ за...


„Во изјавата издадена од саудиската Управа за интелектуална сопственост (САИП) на 23 јуни 2...


Покрај својот придонес од 20 милиони американски долари во Глобалната алијанса за вакцини и имуни...


Кинеските научници откриле нов вирус сличен на свинскиот грип кој има потенцијал за пандемија. Продолжи со читање