Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Позитивни оценки за Преспанскиот договор


Едно лице е убиено откако непознат напаѓач отворил оган во црква во градот Салмон Арм, во канадск...


Американскиот претседател Доналд Трамп ќе пријави дека за кампањата за реизбор на претседателскит...


Режимот на Мадуро и оние кои го поддржуваат ќе бидат одговорни за корупција и репресија на демокр...


Околу 1.500 луѓе се евакуирани од плоштадот „Независност” во Киев и блискиот трговски...


Мирјана Марковиќ, првата претседателка на југословенската левица (ЈУЛ) и сопругата на поранешниот...


Кај најголемите социјални мрежи денеска е регистриран проблем и тие не се достапни во повеќе дело...


Прогнозите покажуваат дека температурите на секои следни пет години веројатно ќе бидат за еден ст...


Најмалку три лица загинаа денеска, а четири се повредени кога мал патнички авион удрил во хеликоп...


Четири лица се повредени и веднаш хоспитализирани, од кои двајца се во тешка состојба при оружен ...