Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху е во самоизолација


Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 860.184 лицa заразени со новиот корон...


Владата на Црна Гора побара помош од НАТО за борба против новиот коронавирус во вид на санитетски...


Хрватска нема проекција до кога може да трае епидемијата на коронавирусот, а членот на Национални...


Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 723.732 луѓе заразени со новиот корон...


Американскиот претседател Доналд Трамп одлучи да ја продолжи препораката за социјално дистанцирањ...


Американскиот претседател Доналд Трамп одлучи да ја продолжи препораката за социјално (физичко) д...


Со воведувањето ограничувања за движење и активности поради коронавирусот, загаденоста на воздухо...


Гренланд го забрани конзумирањето алкохол во главниот град Нуук и блиските населби, во ...


Европската унија ќе се соочи со прашањето за нејзиниот опстанок доколку од кризата со к...