Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Студија: Се повеќе студенти во САД се гладни или се бездомници


Иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед Џавад Зариф, изјави денеска дека Европа не е во ...


Јеменското движење Хути поврзани со Иран, извршија повеќе напади со дронови врз аеродромот во Јиз...


Поранешниот британски министер за надворешни работи Борис Џонсон, фаворит за нов британски премие...


Гласачите во Казахстан денеска го избираат наследникот на Нурсултан Назарбаев, кој ја водеше држа...


Албанската опозиција за вечерва најави протест за т.н. „ослободување“ на Албанија. Ли...


Триесетта сабота по ред, жолтите елеци денеска повторно ќе демонстрираат во Франција, но очигледн...


Мексико се согласи да прими повеќе мигранти кои бараат азил во САД во периодот додека азилантите ...


Европската унија никогаш нема да биде компелтна без Западен Балкан“, но мора да ја замени &...


Опозицискиот лидер во Венецуела Хуан Гуаидо изјави дека опозицијата во моментов не планира да уче...