Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Романија, Грција и Бугарија пишуваат писмо до Макрон и Меркел за Србија


„Жолтите елеци“  повторно испратија повик за мобилизација и ...


Папата Франциско денеска донесе нов закон за сексуално злоставување, со кој персоналот на Ватикан...


Поранешната специјална обвинителка на Романија, Лаура Ковеси, доби забрана да ја напушти државата...


На олтарот на жупаниската црква „Свети крст“ во Водици, Хрватска, поставен е крст со ...


Рокот за излегување на Обединетото Кралство од Европска Унија истекува денеска, согласно договоре...


„Фејсбук“ воведува построги правила за политичко рекламирање и за Европската унија, с...


Американската невладина организација Фридом хаус се огласи по повод писмото што сопственикот на т...


Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг...