Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Обвинителите ќе бараат смртна казна за напаѓачот во Тексас


Внатрешниот тероризам, кој е секогаш во директна корелација со националистички и расистички ставо...


Индија го укина автономниот статус на Кашмир, а владата во Њу Делхи наведе дека се одлучила на ва...


Албанскиот претседател Илир Мета ги критикуваше премиерот и лидерот на опозицијата за ставовите к...


Велика Британија ќе ја напушти Европската унија на 31 октомври, без оглед на се, изјави денеска п...


Полицијата во централниот дел на Германија соопшти дека еден маж од мост на автопат го фрлил свој...


А Грција посакува секогаш да биде во јадрото на Европа, да има одлични односи со сите соседи и да...


Додаток од 2.000 евра за секое новороденче, заштита од отпуштање од работа од 24 месеци по породу...


Полицијата во централниот дел на Германија соопшти дека еден маж од мост на автопат го фрлил и уб...


Руската опозиција соопшти дека планира да организира следниот викенд нови собири низ земјата, иак...