Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Снежна бура во САД, откажани и одложени 6.700 авионски летови


Нацрт-законот според кој се ратификува и стапува на сила Договорот од Преспа денеска беше доставе...


Од грип во Хрватска до сега починаа девет лица, а се уште се чекаат официјални резултати за два с...


Американската гранична патрола во југозападна Аризона приведе група од 376 мигранти од Централна ...


При експлозија на нафтовод во централно Мексико загинаа најмалку 21 човек, а 71 се повредени.

...

Руската полиција ја уапси манекенката и ексорт дама од Белорусија, Анастасија Вашукевич, која го ...


Во голема акција на бугарската полиција спроведена во реоните на градовите Хасково и Благоевград,...


Европската унија е отворена за можноста за постигнување договор со Велика Британија за нејзино ис...


Москва е заинтересирана Балканот да остане стабилен и безбеден и се залага Белград и Приштина да ...


Под засилени безбедности мери и со голем број на припадници на безбедносните служби , рускито пре...