Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

ЗНМ: Важноста на независното и професионалното новинарство стана поважна од...


Пандемијата на коронавирусот целосно гo промени начинот на кој живееме, од извршување на секојдне...


Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по повод 3 мај - Светскиот ден на слободата н...


Репортери без граници го објави најновиот извештај за слободата на медиумите..Македонија бележи п...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Макед...


Делегацијата на Европската Унија и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници го обј...


По повод 75-годишнината од формирањето на Здружението на новинарите на Македонија, денеска беа до...


Во насока на унапредување и зајакнување на професионалните стандарди на новинарите, Здружението н...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Здружението на новинари на Македо...


Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Здружението на новинарите (ЗНМ), Самостојниот...