Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

Формирана мрежа за борба против говорот на омраза во медиумите


Резултатите од анализата на резултатите од мониторингот на известувањето на медиумите за 2018 год...


Со 800 илјади евра ќе се подржи печатењето и дистрибуцијата на печатените меди...