Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

Чадиковски: Вакцина против пандемијата со лажни вести е професионалното нов...


Како продолжение на регионалната „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство&l...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Макед...


Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) денеска го претстави годишниот извештај за показате...


Одбележувајќи го Светскиот ден за слобода на медиумите - 3 мај, денес во услови на светска здравс...


Пандемијата на коронавирусот целосно гo промени начинот на кој живееме, од извршување на секојдне...


Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по повод 3 мај - Светскиот ден на слободата н...


Репортери без граници го објави најновиот извештај за слободата на медиумите..Македонија бележи п...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Макед...


Делегацијата на Европската Унија и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници го обј...