Македонија Економија Македонија Економија Македонија Економија Македонија Македонија Економија Македонија

Ударни вести

HAPPY WEEK во „Нептун" - Големи попусти и до 48 рати без камата на сите про...


Дигитализацијата на услугите е една од примарните процеси во Нептун Македонија, компанијата која континуирано на иновативен нач...


Добро утро Македонијо! Ја почнувам кампањата денес од мојот роден град Охрид. Би сакала да информирам дека кампањата има две ли...


Black Friday акција во НЕПТУН од 23-30.11.2020г.! Пристигнаа најголемите попусти во годината со супер понуди, големи заштеди и ...


HAPPY WEEK акција во Нептун со големи попусти и до 60 рати БЕЗ камата на цените со попуст! Од 20-ти до 27-ми јули, до 60 рати б...


Светскиот ден на детето првпат во 1954 година беше прогласен за Универзален ден на детето и се слави на 20-ти ноември секоја го...


Конференцијата на регионалните бонитетни агенции од подрачјето на бивша Југославија, Adria Business Information Network, одржан...


,,СДСМ како одговорна партија, пред граѓаните презеде обврска за професионализација на државните институции и зајакнување на ни...