Македонија Македонија Македонија Економија Македонија Македонија Македонија Македонија Спорт Македонија

Ударни вести

ДИК: Почнаа изборите, важечки се ливчињата на кои е заокружен редниот број ...


Хуманитарната штафетна трка „Подај рака 2019“ за поддршка на заболените од ретката болест Вилсон ќе се одржи денеск...


Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика во МВР доставил известување до Основно Јавно Обвинителство – Скоп...


Почна аплицирањето за добивање субвенции за земјоделството, а крајниот рок за доставување на барањата е до 31- ви јули 2020 год...


Во годините после финансиската криза централните банки низ светот остро ги намалија каматните проценти во обид ...


Организацијата „Една може“ од денеска започнува активности поттикнати од вонредната состојба за поддршка на еднород...


Фонд за иновации и технолошки развој (ФИТР) организираше консултативна дебата за новиот механизам за финансиска поддршка на мла...


Живата легенда на скоковите од карпи, Колумбиецот Орландо Дуке, реши да стави крај на живописната кариера, но има големи планов...


Задолжителното приложување сертификат за примена најмалку една доза вакцина, потребно за влез во многу места и присуство на раз...