Македонија Економија Македонија Македонија Македонија Македонија Економија Македонија Економија Македонија

Ударни вести

До 15 јули може да се аплицира за финансиска поддршка за набавени назимки и...


Black Friday акција во НЕПТУН од 27.11-02.12.2019г.! Пристигнаа најголемите попусти во годината со супер пон...


Техничките производи, белата техника и производите во домот, се меѓу најзастапените производи за кои се жалaт потрошувачите. По...


Неделава треба да пристигнат првите 250 терминали за читање на отпечатоци од прсти што ќе се применуваат на локалните избори на...


Градското сообраќајно претпријатие „ЈСП – Скопје“ информира дека од денеска автобусите од јавниот превоз ќе с...


Во 00:00 часот вечер завршува рокот за поднесување барања за субвенции за растително производство (поледелски и градинарски кул...


HAPPY WEEK акција во Нептун со големи празнични попусти и до 48 рати БЕЗ камата на СИТЕ производи на happy цени! Од 24-31 декем...


За да им се излезе во пресерет на сите земјоделци кои сакаат да поднесат барања за субвенции, подрачните единици на Министерств...


Во гимназијата „Орце Николов” во Скопје денеска ќе се одржи презентација на пет иновативни решенија на тема „...