ТВ Програма

7:00

Народна музика

7:30

Стоперка

квиз, реприза

8:00

24 анализа

дебатна емисија, реприза

8:55

Топ шоп

9:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

10:00

Студио 10

утринска програма во живо

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

12:40

Во тек

контактна програма во живо

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:40

Додека селото спие

сериски филм, реприза

16:00

Очи в очи

контактна програма во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Додека селото спие

сериски филм

18:40

Чисто за смеа

забавна емисија

19:15

Стоперка

квиз

20:00

Дневник 20

20:45

24 анализа

дебатна емисија во живо

22:00

Дневник 22

22:30

Најмен убиец

7:00

Народна музика

7:30

Стоперка

квиз, реприза

8:00

24 анализа

дебатна емисија, реприза

8:55

Топ шоп

9:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

10:00

Студио 10

утринска програма во живо

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

12:40

Во тек

контактна програма во живо

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:40

Додека селото спие

сериски филм, реприза

16:00

Очи в очи

контактна програма во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Додека селото спие

сериски филм

18:40

Чисто за смеа

забавна емисија

19:15

Стоперка

квиз

20:00

Дневник 20

20:45

24 анализа

дебатна емисија во живо

22:00

Дневник 22

22:30

Милионерска тура

игран филм

7:00

Народна музика

8:00

24 Анализа

дебатна емисија, реприза

8:55

Топ шоп

9:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

10:00

Студио 10

утринска програма во живо

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

12:40

Во тек

контактна програма во живо

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:40

Додека селото спие

сериски филм, реприза

16:00

Очи в очи

контактна програма во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Додека селото спие

сериски филм

18:40

Чисто за смеа

забавна емисија

19:15

Стоперка

квиз

19:30

Стоперка

квиз, реприза

20:00

Дневник 20

20:45

Трилинг

политики магазин

22:00

Дневник 22

22:30

Трансамерика

игран филм

7:00

Народна музика

8:00

Забавна музика

9:30

Топ шоп

10:00

Мастраф муабет

забавна емисија

11:00

Нема љутиш

забавна емисија

11:30

Откриени тајни

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

12:40

1001 оброк

емисија за готвење, реприза

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:45

Неделен микс

дебатна емисија

17:00

Дневник 17

17:45

Автомобилски трки

снимка

19:00

Патот до успехот

забавна емисија, реприза

20:00

Дневник 20

20:45

Додека селото спие

сериски филм, реприза

22:00

Дневник 22

22:30

КУќа на стилот

емисија за мода

23:15

Игран филм

7:00

Народна музика

8:00

Забавна музика

9:20

Топ шоп

10:00

1001 оброк

кулинарско шоу

11:00

Нема љутиш

забавна емисија

11:30

Откриени тајни

реприза

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

13:00

Неделен микс

забавна емисија, реприза

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:45

Автомобилски трки

пренос

16:00

Мастраф муабет

забавна емисија

17:00

Дневник 17

17:45

25 минути

информативен магазин

18:15

Пресек

забавен магазин

19:00

Трилинг

политички магазин, реприза

20:00

Дневник 20

20:45

Куќа на стилот

забавна емисија, реприза

22:00

Дневник 22

22:30

Игран филм

7:00

Народна музика

8:30

25 минути

реприза

8:55

Топ шоп

9:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

10:00

Студио 10

утринска програма во живо

12:00

Вести

12:20

Топ шоп

12:40

Во тек

контактна емисија во живо

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:40

25 минути

реприза

15:15

Пресек

реприза

15:45

Чисто за смеа

забавна емисија

17:00

Дневник 17

17:45

Додека селото спие

сериски филм

18:40

Чисто за смеа

забавна емисија

19:15

Стоперка

квиз

20:00

Дневник 20

20:45

24 анализа

дебатна емисија во живо

22:00

Дневник 22

22:30

Патот до успехот

забавна емисија

23:15

Чисто за смеа

забавна емисија