Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Јанакиески на распит во Обвинителството за гонење на организиран криминал


Изминатата недела заклучно со 15 април во државава се регистрирани 202 заболени од грип, што е за...


Министерството за внатрешни работи е целосно подготвено да обезбеди достојна и безбедна атмосфера...


Поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески, денеска е на распит во Обвинителс...


На 15 мај ќе продолжи судењето за предметот  „ТНТ“, на Специјалното...

Лидерот на ДУИ Али Ахмети изјави дека за нив е прифатливо претседателот на државата да се избира ...


Медицински тимови од денеска ќе вршат теренска вакцинација во основните и средните училишта. Тере...


Подигнување на свесноста за вакцините како најдобра превентивна мерка за заштита на населението о...


Со потпишување на договорот за приклучување на детската градинка „Снежана“, основното...


Од денеска до 24 април Општина Аеродром и ЈП „Комунална хигиена“ ќе реализираат акциј...