Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Ммилошоски: Владејачкото мнозинство одби да се разгледува точката утврдувањ...


Инцидентите со спречувањето на новинарите во кругот на „8-ми Септември“ се истражуваа...


И по 10 дена од прогласувањето на кризната состојба, државата се уште не го активирала КОВИД Цент...


Нивото на Охридското езеро продолжува да опаѓа. Според денешните мерења на ЕСМ водостојот е на 69...


Претседателот на Државната изборна комисија Оливер Дерковски смета дека изборите не претствуваат ...


Епидемиологот Дрaган Даниловски во Студио 10 рече дека не смее да се дозволи претрупување на болн...


„Стагнира бројот на хоспитализирани, претрупување на здравствениот систем не ни се заканува...


Утрово најстудено беше во Берово, -11 степени, а максимален еден степен беше измерен во Гевгелија...


Заменикот на Петре Шилегов како градоначалник на Скопје, бизнисменот Енвер Малиќи починал утринав...


Само на територијата на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 202 мерки, во р...