Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Експертите бараат затворање на Скопје за нови жители


Илузорно е да се очекува дека претседател на толку мала држава како нашата може да го убеди франц...


Жители од албанското село Пустец и областа Гора без комплетни документи добивале лични карти во о...


Од 1 јануари просветните рабоници ќе добијат за 10 проценти повисоки плати. По неколку недели пре...


Близу 90 отсто од родителите се согласуваат да се воведе сеопфатно сексуално образование во основ...


„Зоран Заев и Драги Рашковски се летнати во облаци. Зајдоа во криминал и корупција па уште ...


Вработените во основното, средното и во високото образование ќе го добијат новото покачување на п...


Советот за оценка на обвинителен акт на Основниот кривичен суд Скопје, ги одби приговорите на осо...


Вработените во основното, средното и високото образование ќе го добијат новото покачување на плат...


Деценија и половина ние сме подготвени со сите тимови, во сите 35 поглавја да се справиме со сите...