Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Каевски: Од Буџетот ќе се исплаќаат по 14.500 денари за април и мај за спор...


Ова е најсериозниот предизвик не само за нас, туку и за светот по Втората светска војна, затоа шт...


Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и по...


На подрачјето на Куманово регистрирани се 14 прекршувања на мерката забрана за движење во периодо...


Во Куманово втор ден од викенд карантинот. Тивко е, улиците се празни. Граѓаните се повлекоа во д...


Забраната за движење на населението и денеска почнува во 16:00 часот и ќе трае до 05:00 часот нау...


Во моментов располагаме со 4.500 тестови, а резервите секојдневно се надополнуваат. Ја очекуваме ...


Времето во земјава ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од дожд кои во текот на денот ќ...


Само тишината денеска беше нем сведок на празните улици, кафеани, спортски и рекреативни објекти ...


Починатиот 78-годишен велешанец имал коронавирус.

Неговиот резултат е позитивен, а информ...