Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Продолжение на 71-та собраниска седница


Министерот за економија Крешник Бектеши и заменик генералниот  директор на ЕЛЕМ Фатмир&...


Инспирирана од боите на езерото,специфичната охридска архитектура и извонредниот ...


Првото заболено дете со мали сипаници од радишани, каде почна епидемијата со морб...


Велат здравиот човек има милион желби, болниот само една – да оздрави. Оваа...


Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост бе...


Работниот комитет за европски интеграции утре ќе ја одржи 40-тата седница на кој...

Ќе остане ли земјава без Антикорупциска комисија за претседателските избори?! Опозијата нема да г...


Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски очекува победа на партијата на претсто...

Грција не е земја која ја гради својата национална доверба врз основа на зборови,...