Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Потпишан Договор за соработка помеѓу ТИРЗ и Светската организација на слобо...


Пресудата за „Титаник 2“ е доставена до осудените лица, кои по приемот имаат право на...


Државната комисија за спречување на корупцијата на денешната седница ги одби петте приговори подн...


Во недела на 5 мај ќе се одржи вториот круг од претседателските избори. Право на глас имаа...


Универзитетската Клиника за хематологија денеска соопшти дека за време на одржување на Виз Ер ско...


Заостанатите сметки за вода и за собирање и транспортирање комунален отпад граѓаните на Скопје ќе...


Околу 50 учесници кои трчаа на Скопско ноќно трчање на 5, 21 и 42 километри, ќе трчаат и на ...


 Европскиот самит на слободни зони што од денеска се одржува во Скопје  со над 350 учес...


Електромашинскиот училишен центар „Св. Наум Охридски“ е домаќин на седмиот по ред Меѓ...


Бројот на активни претплатници во мобилната телефонија во државава во последниот квартал лани изн...