Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Како лицата со попреченост да бидат вклучени во образованиот процес?


Проширување на гасоводната мрежа и субвенционирање за приклучување на истата, ослободувае од кому...


Скопје. Град на кичот или потенцијална зелена метропола? Секој го гледа низ свои очила, но едно е...


Не постојат правни пречки Министерството за правда да побара екстрадиција на пребеганиот Никола Г...


Поради интензивни врнежи од снег на планинскиот премин Стража се воведува задолжителна употреба ...

Миле Јанакиески и Кирил Божиновски се жртви на политичкиот прогон и терор, но и одмазда, во конте...


Хелсиншкиот комитет за човекови права денеска го организира десеттиот марш на толеранција, кој по...


Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска во Аман беше примен со највисоки држ...

Магистралниот пат Куманово – Крива Паланка денеска од 13:45 часот е затворен за сообра...


Со предлог Буџетот за 2019 година, изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедуваме повеќе па...