Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Власта трупа вработувања на грбот на граѓаните


Здравствените власти се категорични – децата во градинките и училиштата треба да се примаат...


Ова е дипломатско судски скандал. Американскиот амбасадор бара да не се злоупотребува неговото им...


Пораката на меѓународните судови е многу ретко да се посегнува по амнес...


12 барања за амнестија за кравиот четврток добиле зелено светло од обвинителството за организиран...


Власта не се откажува од членот 353 со кој во вода би паднале половина од случаите на СЈО, но пор...


Скопскиот Апелационен суд попладнево донесе решение со кое ја укина мерката притвор за Јордан Кам...


Старее населението во општина Чашка. Селата низ азотието или се празни или во нив живеат претежно...


Градинките згрижувањето на децата на 2 јануари 2019 година ќе го организираат во еден од објектит...


Активисти од граѓанското здружение „Го сакам Водно“ симболично му врачиј...