Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

ШТИП – ТРОТОАРИТЕ ЌЕ СТАНАТ ПАРКИНЗИ, А ПЕШАЦИТЕ ЌЕ ДОБИЈАТ КОНЗОЛИ ВО КОРИ...


Ваква беше сликата синоќа на терен со екипите на пајак службата на општина Центар и екипи на МВР ...


Министерството за правда ќе ги убедува грчките судови дека амнестијата од Иванов кој...


Главниот уредник на тв 24 беше избран со 86 гласа, додека неговиот единствен противкандидат Стоја...


Со континуиран раст на довербата и гледаноста, како ...


Левицата го чува културното и историското наследство на грчката Македонија со договорот од Преспа...


Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш изрази загриженост од одлуката на Косо...


Младен Чадиковски е новиот претседател на Здружението на новинари....


Утре Советот на Општина Охрид ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука понеделн...


Градоначалникот на Охрид проф.д-р. Јован Стојаноски утрово ненандејно почина на 48 годишна возрас...