Филмови

Ер Америка

Млад пилот со морални дилеми се вработува во авио-компанија која шверцува опиум и оружје. ЦИА формира авио-компанија, наречена “Ер Америка”, ...

Затворен

На затвореникот Френк Леоне му остануваат уште шест месеци од казната, но е префрлен од затвор со минимална безбедност во затвор со максимална безбедност од ...

Рамбо 3

Семјуел Траутман се враќа во Тајланд за побара помош од Рамбо и да му се придружи на мисија во Авганистан. Ова го доведува Рамбо во доменот на Дивизијата за ...

Рамбо 2

Полковникот Семјуел Траутман му нуди слобода на Рамбо ако Рамбо се врати во Виетнам да ги најде американските воени затвореници. Маршалот Мурдок е задолжен за ...

Рамбо 1

Рамбо е американска медиумска франшиза фокусирана на серија акциони филмови во кои се појавува Џон Џеј Рамбо. Рамбо е ветеран од специјалните сили на ...

Златни момчиња

Грејди Трип е професор и писател која живее во Питсбург, кој се бори со писателската блокада. Непланирано неговата секретарка останува бремена од него, што ...

Близнаците змејови

Во 1965 година, брачен пар од Хонг Конг (Силвија Чанг и Џејмс Вонг) добиваат идентични момчиња близнаци. Водачот на опасна банда по име Лудиот Кунг (Кирк Вонг) е ...

Осуденик

Сместен во мрачниот и стар затвор Парамата изграден од претходни осуденици, Реј, воен ветеран, се наоѓа на отслужување казна затвор од 18 месеци за убиство од ...

Патот на змејот

Танг Лунг пристигнува во Рим за да им помогне на своите братучеди во бизнисот со ресторани. Тие се под притисок да го продадат имотот на синдикатот, кој нема да ...

Чаплин

Биографска драма за филмската легенда Чарли Чаплин. Од детството во Англија, болеста на неговата мајка се до неговите највисоки успеси во Америка, ...