Филмови

Близнаците змејови

Во 1965 година, брачен пар од Хонг Конг (Силвија Чанг и Џејмс Вонг) добиваат идентични момчиња близнаци. Водачот на опасна банда по име Лудиот Кунг (Кирк Вонг) е ...

Осуденик

Сместен во мрачниот и стар затвор Парамата изграден од претходни осуденици, Реј, воен ветеран, се наоѓа на отслужување казна затвор од 18 месеци за убиство од ...

Патот на змејот

Танг Лунг пристигнува во Рим за да им помогне на своите братучеди во бизнисот со ресторани. Тие се под притисок да го продадат имотот на синдикатот, кој нема да ...

Чаплин

Биографска драма за филмската легенда Чарли Чаплин. Од детството во Англија, болеста на неговата мајка се до неговите највисоки успеси во Америка, ...

Барбароса

Карл Вестовер е неискусно момче од фарма, бега откако ненамерно убил сосед, чие семејство го гони заради одмазда. Тој се среќава со Барбароса, вооружен напаѓач со ...

Црвено вжештување

Иван Данко е руски полицаец кој е принуден да се здружи со полицискиот детектив Арт Риџик од Чикаго за го фати грузискиот наркобос Виктор Росавили кој го убил ...

Полициска приказна 3

Детективот добива жена за партнер и тгнуваат во лов на озлогласениот наркодилер.

Полициска приказна 2

Полицаецот од Хонк Конг мора да се справи со група на бомбаши, додека неговите непријатели излегуваат од затвор и тргнуваат по одмазда.

Полициска приказна 1

Чесен полицаец од Хонг Конг мора да си поврати репутацијата кога наркобосот по кого трага во обвинува за убиство на валкан полицаец.

Седум кутии

Виктор добива необичен предлог, да носи 7 кутии со непозната содржина низ Маркетот број 4, но работите се комплицираат на патот. Правилот е енодставно, донеси ги ...