Филмови

7от спрат

Бракот на аргентинскиот адвокат Себастијан и Шпанецот Делија се распаѓа по неговата афера надвор од градот. Како што секој ден, Секој ден, Себастијан излегува ...

Пренасочен

Четири пријатели, Џон, Бен, Тим и Мајкл, се изгубени во источните европски земји и мора да го најдат патот назад до дома. Во оваа авантура ги следат шверцери, евтини ...

Андерсонови одат во планина

Што прави Сон кога ќе дознае дека неговата симпатија Софи ќе оди на планина со нејзиниот школскиот другар Сантос? Едноставно, ќе го убеди целото семејство ...

Андерсонови во Грција

Сун не може да поверува колку е среќен. Неговиот скандалозен татко го изненадува целото семејство со резервација за одмор во Грција. Наскоро, станува јасно дека ...