Филмови

Ден на одметникот

Блез Старет е безмилосен сточар кој помогнал да се основа мала, мрачна заедница Битерс, Вајоминг. Тој е во судир со сточарите кои, откако основале нови фарми во ...

Навахо Џо

Откако масакрира индиско село со својата банда, ловецот на скалп Данкан во најблискиот град дознава дека е прогласен за одметник, бидејќи ловот на скалп сега е ...

Тврдина на одмаздата

Бен Шелби вози до ранчот за добиток надвор од Форт Дефиенс, Аризона, барајќи го Џони Талон. Тој го запознава братот на Џони, Нед, кој го информира дека според писмото ...

Херојот и ужасот

Дени О'Брајан е полицаец кој сака да работи сам и никогаш не чека засилување. Во Лос Анџелес, О'Брајан се обидува да го фати озлогласениот Сајмон Мун, познат и како ...

Исчезнат во акција 3

Полковникот Џејмс Бреддок, ветеран од Виетнамската војна, верувал дека неговата азиска сопруга Лин Тан Канг е мртва од крајот на војната во 1975 година, но од еден ...

Исчезнат во акција 2

Десет години пред да ги ослободи американските заробеници од бруталниот генерал, полковникот Џејмс Бредок беше заробен во северно виетнамски логор за воени ...

Исчезнат во акција 1

Полковникот Џејмс Бреддок е американски воен офицер кој поминал седум години во северно виетнамски логор за заробеници, од кој избегал пред 10 години. По војната, ...

Индијански борец

Џони Хокс е човек кој го стекува името борејќи се со Индијанците. Враќајќи се на Запад по Граѓанската војна, мора да ги спречи навредените Сиукс воини да не го ...

На врвот

Линколн Хок е возач на камион кој дополнително заработува како туркач со рака. Неговата сопруга страда од срцеви заболувања и бара Хок да го земе нивниот син Мајкл ...

Инвазија

Група кубански бегалци е на брод кој плови за Соединетите држави и најпрвин ги пресретнува, како што изгледа, брод на американската крајбрежна стража со вооружен ...