Филмови

Предвременото созревање на Сабрина Ривас

На мексиканско-гватемалската граница, двајца тинејџерки Сабина и Јовани, и двајцата од Хондурас, случајно се среќаваат повторно по неколку години. Таа планира да ...

Злото не мирува

Татко и ќерка наидуваат на необјасниви појави и застрашувачки визии во нивниот нов дом.

Место на Карибите

Романса ги обзема гостите на живописниот карипски остров Роатан, но нивното проблематично минато на неговите гости се заканува да ги открие нивните тајни желби.

Фин пакет

Необичен професионален крадец, неговиот најдобар пријател хомосексуалец, згоден заложник, неколку насилници во потрага по мистериозен пакет што секој го ...

Клуб на авантуристи

Авантуристичкиот клуб е канадски фантастичен филм за деца, режиран од Џеф Андерсон и објавен во 2016 година. Филмот се фокусира на Рики, Бил и Сенди, три млади деца ...

Мои среќни ѕвезди

Тајниот полицаец Мусклс (Џеки Чан) ги ангажира своите пријатели од детството, „Петте среќни ѕвезди“, да отпатуваат во Јапонија за да му помогнат да се срушат ...

Среќни ѕвезди

Петте среќни ѕвезди, од кои едната е заменета со помлад брат, полицијата им дава задача да дозволи една актерка да живее со нив. Актерката има информации за ...

Последните витези

Командантот Рајден е изненаден кога остарениот благородник Барток го прави наследник на неговото кралство, вазал на корумпираната империја. Кога министерот Геза ...

Тотален отповик

Во 2084 година, Марс е колонизиран свет под тиранскиот режим на Вилос Кохаген, кој го контролира ископувањето на вредна турбиниумска руда. На Земјата, градежниот ...

Терминатор 2: Судниот ден

Во 1995 година во Лос Анџелес, мајката на Џон Конор Сара е затворена во државната болница Пескадеро поради нејзините насилни напори да го спречи „Судниот ден“ - ...