Филмови

Тоа не сум јас - четврток 24 март во 22.30

Сонот на Полин да се пробие како актерка е уништен кога нејзината близнака добива улога во шоуто. Иако на почетокот презирала да биде збунета со нејзината сестра, ...

Заштитник - среда 23 март во 22.30

Били Вонг е њујоршки полицаец и тој и неговата партнерка работат како обезбедување на модна ревија каде што е киднапирана ќерката на еден бизнисмен. Њујоршкиот ...

Молитва за утро - среда 22 март во 22.30

Хотелот Royal Crescent постои речиси сто години. Единствените гости се маргиналци или авантуристи. Група тинејџери тргнала на „турнеја со страв“ сакајќи да преноќи ...

Во прегратките на темнината - вторник 21 март во 22.30

Сју е корумпирана извршна директорка чија желба за моќ ја навела да донесува неетички одлуки. Кога себичните одлуки на Сју почнуваат да шират темнина, ништо не ...

Демони од минатото - петок 17 март во 22.30

Питер е повлечен ерген кој живее сам на изолиран имот, а причината е што Петар е во домашен притвор. Сепак, неговата рутина е прекината со ненадејното доаѓање на ...

Игра на смртта - четврток 16 март во 22.30

Били Ло е актер чии филмови ги исполнуваат кино салите. Неговата девојка Ен е пејачка. Синдикатот сака Били и Ен да се приклучат на нивната агенција, но тие ја ...

Внук - среда 15 март во 22.30

Меѓу последните жители од златното доба на Холивуд, Тод и неговата сестра живеат безгрижен живот во замокот на нивната баба Џуди, поранешна филмска ѕвезда. ...

Јаношик - вторник 14 март во 22.30

Исцрпен од војната, младиот човек е принуден да им се придружи на бандитите. Сепак, Јаношик строго се придржува до моралните принципи. Благодарение на неговата ...

Ланец на смртта - петок 10 март во 22.30

Мајк Колман е млад доктор оженет со жената од неговите соништа. Мајк дознава дека боледува од истата невролошка болест како и неговиот татко и решава да се ...

Зесекогаш змејови - четврток 9 март во 22.30

Џеки Ланг е шармантна адвокатка ангажирана од Хуа Хсиен-ву, која ја попречува тужбата поднесена од госпоѓицата Јип. Џеки ги ангажира своите пријатели да ја убедат ...