Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Музичко утро со Лили Чили


Гостин: д-р. Павлина Герасимова, спец. трансфузиолог

 


Во Македонија има живи донатори, татко подарува бубрег на син, мајка на ќерка, братучед на братуч...