Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Фактор здравје - Чир на желудник и на 12-палачно црево


Гостин: проф. Наташа Станојковска - Трајковска, раководител на Институтот за дефектологија на Фил...


Пратениците со 81 глас и речиси без збор ја изгласаа Северна Македонија. Се смени и преамбулата, ...


 Гостин: Македонка Силјаноска-дипл. физиотерапевт.