Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Тема: Екс премиерот Никола Груевски се бара со потерница дома, а тој уште ...


Гостин: д-р. Антонио Антовски, спец. интернист, кардилог


Гости:
Ксенија Трајчева - Просветно дело
Даниела Боудинова - Амбасадор на Р. Бугарија в...


Aко судот не го лоцира екс-премиерот Груевски ќе се бара со потерница. Одбраната бара одложување ...


Продолжуваме по патот на успехот со Чола, го навраќаме на војничките денови. За омилената песна н...


Гостин: м-р Дора Попова Узуновски - психолог


Тема: Слабеење со липосукциска исхрана.
Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО Д...