Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

За 2,5 години царината потрошила 870 000 евра за нови возила


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гости: Димитар Ѓорѓиев, директор на СЕТУ „Михајло Пупин“

Благој Гајдарџиски, ...


Гости: Љубинка Ајтовска, одделение за односи со јавноста - општина Кочани

Александар Јоси...


Гостин: проф. д-р Андреја Арсовски, спец. торакален хирург 


Гости: 

Жарко Поп Илиев

Габриел Гбадамоси

Марко Ангелов


Освен Ново Село и Охрид и Дебар на претстојните предвремени локални избори, треба да добие свој г...