Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Безбедност и здравје при работа


Гостин: проф. д-р Ирина Пановска Ставридис-ссци.хематолог и научен соработник д-р Александра Пивк...


Осмата епизода претставува вистински тобоган од спомени, со “ученикот” и “учите...


Продажбата на државното земјиште што беше направена со дооформување на парцелата спроти ГТЦ ја ра...


Гости: Габријела Бошков и Вида Гавриловска


Гостин: прим. д-р Маја Кирјас-спец. хирург оториноларинголог.