Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

ФАН ПИТ


Гостин: Гордана Николовска, Сојуз на спортови на Град Скопје


Гостин: д-р Маја Шушлевска - Павлевска, спец. интернист


Кампањата влегува во самиот финиш и на домашен терен се случуваат преговорите за СЈО. Разговараме...


Препораката за почеток на преговори најверојатно ќе биде одложена за наесен. Франција и натаму со...