Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Фан Пит


Македонија ги преживува своите кризи после политичките, безбедносните, идентитетските, земјата ја...


Кои се причините за нискиот одзив во првиот претседателски круг, иселувањето, лошите владини поли...


Гостин: д-р Нерон Поповски-спец. хирург ортопед


Гостин: д-р Дијана Попевски, спец. за анестезија и интензивно лекување (клиника Жан Митрев)


Меѓу двата изборни кругови, Македонија брка цензус за избор на претседател. Кој е победник, а кој...


Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИНФ специјалист и Мимоза Аџи Крстева-ембрио...