Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Фан Пит - 12.5.2019


Владата најавува минимална плата од 13.000 денари. Може ли стопанството да го издржи новото зголе...


Гости: доц. д-р. Македонка Радуловиќ, Соња Мишевска и Александра Мишоска


Започна 31тото издание на Саемот на книгата во Македонија. Колку Македонците читаат книги? Гости ...