Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Вештачкото срце стана реалност и во Македонија


Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог.


Пред и по Преспанскиот договор - паѓаат ли стегите во државата што важеше за заробена. Дали помир...


Гостин: д-р Маја Милованчева Поповска, спец. интернист


Гостин: д-р Александра Ѓорѓевиќ - спец. педијатар