Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Дали скандалот со пензиите ќе ги скара коалициските партнери СДСМ-ДУИ?


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог, акушер


Гости: Бранко Вељановски. Филип Гечовски, Филип Јовановски


2016-та година, септември, тој кобен 6-ти ден од месецот... Македонски автобус се судира со камио...


Гостин: д-р. Драган Илијевски - претседател на Здружение за алцхајмерова болест