Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Потекло, припадност и карактеристики на расата шарпланинец


Во грчкиот парламент и вечерва продолжува дебатата, на моменти со остри тонови, во пресрет на утр...


Изминува мандатот на претседателот Ѓорѓе Иванов Кој ќе се всели во резиденцијата на Водно, се ушт...


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска - менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н. Хром во ...


Гостин: Светлана Ончева - главна сестра во „Жан Митрев Клиника“


Вештачкото срце стана реалност и во Македонија. Како изгледа, како се вградува и функционира, кол...