Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

„Будење на свеста“ - животот се случува сега и овде!


Гости: Николија Пехчевска, Мила Трајчева, Сара Стојанова


Гостин: м-р Тина Васков - клинички невропсихолог


Гостин: научен соработник Драгица Зенделовска, доктор на хемиски науки


Гости: Милан Јазбец - амбасадор на Словенија во Македонија
Сандра Јорданова - The Chiks


Што ветуваа како опозиционери – што прават како актуелни градоначалци? Дали општинските тат...