Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Датум за преговори или предвремени избори?


Гости: Билјана Еверет - ген. сек. на ВФМ

Мартин Јовановски - параглајдерист

Борја...


Гости: Маја Велјаноска, Јана Станојоска, Марко Маринковски


Ракавицата е фрлена – дали „султан“ партиите ќе прифатат радикална промена во и...


Гости: Кристина Филиповска и Кристина Стојановска