Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Бесплатна правна помош


Власта тврди, уставните измени ќе поминат со повеќе од 80 гласа. ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува во ...


Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог акушер


Гостин: Снежана Јанковиќ, началник и проектен раководител на ПСИО, Ива Ташкова, Никола Ташков

...

Гости: д-р Дарко Велјановски-орален хирург и д-р Димитар Тасевски-орален хирург