Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Усвоени уставните измени, пратениците ја изгласаа Северна Македонија


 Гостин: Македонка Силјаноска-дипл. физиотерапевт.


Невладините организации кои беа носители на демократските промени ги предупредија пратениците дек...


Заев и Ципрас си играат шаховски меч, уставни промени во Скопје, ратификација на Договорот од Пре...


Гостин: Д-р Атина Панговска, спец. физијатар