Емисии

24 отворено - Ќе го издржат ли граѓаните ценовниот шок од поскапувањата?

Во очекување на утрешната одлука, каква цена на струјата ќе добиеме, блок тарифите како спас или дополнителен удар за граѓаните. Праведна цена или цена што ке ги ...

Тромбцитопенија

Гостин: проф. д-р Оливер Каранфилски-сци. хематолог

Фармацевтска грижа при третман на болести

Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Т.Ц. Капитол и н.Хром во Скопје