Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Промена на коагулација во бременоста


Гости: Нела Јолеска, Јилмаз Деликташ


Во Македонија има живи донатори, татко подарува бубрег на син, мајка на ќерка, братучед на братуч...


Гостин: Д-р Марија Анастасова, спец. дерматолог


Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село<...


Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС, <...


Гостин: Д-р. Елена Арсова, трихолог


Големото уво во срцето на правдата. Обвинителите во 2013та година добија нова зграда, но во пакет...