Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Со Милан Гутовиќ


Гостин: Славица Јанкова, проектен координатор во Македонско здружение за заштита при работа


Гостин: проф. д-р Ирина Пановска Ставридис-ссци.хематолог и научен соработник д-р Александра Пивк...


Осмата епизода претставува вистински тобоган од спомени, со “ученикот” и “учите...


Продажбата на државното земјиште што беше направена со дооформување на парцелата спроти ГТЦ ја ра...