Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Поповски: Уставниот закон е гаранција дека нема да бидеме изиграни од Грциј...


Гости: д-р. Елма Абдула Хасанаговски, спец. гинеколог акушер
д-р. Маја Ангелевска, спец. пед...


Селективната амнестија за „Kрваиот четврток“ е скрчкана - со која правна селеција ќе ...


Гостин: Д-р. Татјана Гуржанова, спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гости: Александра Бонева, национален офицер на одбор за човекови права

Андреј Петровски, ...


Гостин: Д-р. Снежана Божиновска - офталмолог