Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Трајно слабеење со липосукциска исхрана


Кога одењето на лекар за Македонците ќе стане нормална појава, а не хорор филм. Граѓаните очекува...


Гости: Немања Поповиќ и Марија Стренка Радовановиќ


Гостин: д-р Златко Чипуровски-спец. офталмолог